SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Dekorasyon ipuçları- 4
10.Nisan.2011

Durmadan millete gösterdiğim bir resim var. Paylaşmadan edemeyeceğim. Ben tasarımcı falan olsam da bunu akıl etmiş olsam valla gerine gerine gezerdim ortalıkta.

Merdiven basamağının bastığımız yüzeyine kilim fotoğrafı gibi birşey koymuşlar,  dikine duran yüzey de ayna gibi birşey olduğu için,  deseni reflekte ediyor, sanki kilim atılmış gibi duruyor.

Tekrar,  ahşapla beyaz çok yakışıyor diyerek bitiriyorum.

İmza D.


5 yorum  
  • limonkabugu diyor ki:
    10.Nisan.2011 20:32

    ben duserim o merdivenden.ama raflar cok sevimli olmus.bi onceki blog icinse duvara bisi asamayan takintili bi tipim. biseyi asmam icin acaip sevmem dusup bayilmam lazim. yoksa asamam. o batar durur bana.o yuzden o duvar benim bu fobim icin bi tedavi yontemi olabilir ancak.

  • love and smile diyor ki:
    11.Nisan.2011 11:40

    merdiven yanı raflar , kitaplık çok güzel

  • G. diyor ki:
    11.Nisan.2011 13:08

    Yalnız cidden haaa, ben de düşerim o merdivenlerden:) Sakarlara veya acele iş yapanlara göre değil. Neyse, bunun bir galeri ortamı olduğunu düşünelim, çünkü bence ev olamayacak kadar absürd bir mekan.
    Kilim fikri ilginçmiş! Kütüphane ise harika.

  • G. diyor ki:
    11.Nisan.2011 13:10

    Evse de, meridevinin en tepesine gelen bölümde, kütüphanenin dibine büyükçe bir puf koyarız, olur biter. Düşen pufa yapışır, parkeye değil:)

  • aylin diyor ki:
    11.Ocak.2012 23:40

    Çok güzel bir siteniz var, hazırlayanların ellerine sağlık. Benim internette dolaşırken bulduğum http://www.tabloal.com diye bir site var, sizlerle paylaşmak istedim 🙂


Bir Cevap Yazın

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>